2016-10-28

A sivatag csendje messzire hallatszik

Szerte a világban számos olyan kultikus hely található, - például Jordánia, Egyiptom, Görögország, Peru - ahol az emberi szellem ősi energiái még mindig élnek, és érzékelhetően jelen vannak. Sokan eljutnak ezekbe az országokba, sok száz kilométert megtesznek, de még sincs birtokukban az a többlet ismeret "kulcs", amely segítségével megérezhetnék, megérthetnék mindannak a jelentőségét, amit látnak. A szokásos idegenvezetői magyarázatok szerint múltba veszett kultúrák maradványaival találkozunk, holott ezek a helyek mítoszaikkal, szimbólumvilágukkal és szokatlanul erős kisugárzásukkal olyan rezgéseket továbbítanak felénk, amelyek ma is éltetően hatnak túlracionalizált világunkra. Csupán arra van szükség, hogy a titokzatosság ködét eloszlatva a megfelelő megvilágításban igazi valójukban pillantsunk reájuk.

Ezt a "megfelelő megvilágítást" szeretnénk biztosítani azáltal, hogy felkészült vezetők kísérik a csoportokat, vallási hovatartozástól függetlenül, meditációkat, egyszerű jóga gyakorlatokat, tudatos légzést, valamint elmélyült beszélgetéseket tartanak, hogy a résztvevők a hétköznapjaikban, az általuk elsajátított eszközöket képesek legyenek használni.

Az adott rituálék, ceremóniák, meditációk a Föld legerőteljesebb energiáját sugárzó helyein biztosítják, hogy a résztvevők ne csak vizuális élményekkel gazdagabban, hanem önmagukról és a világról is mélyebb ismeretekkel térjenek haza.

Fontos, hogy a "hely varázsa" kifejezés tudatos értelmet nyerjen mindenki számára azáltal, ha megértésre talál, hogy őseink nem véletlenül emelték legfontosabb épületeiket, szent helyeiket pont oda, ahol találhatók.


MEGOSZTÁS