2016-10-14

Visszatérés az egészséges ősi ételekhez

A mai virtuális, túlvegyszerezett, besugárzott és génmanipulált élelmiszereinkben már nem találhatók meg az emberi szervezet számára szükséges vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok és biofotonok.

Ezen pozitív elemek nélkül a legjobb esetben is csupán jóllakott éhezőkké válhatunk, de sejtjeink, szervezetünk továbbra is alultáplált marad és egyre kimerültebbé válik. Csak idő kérdése, hogy ki, mikor, mely civilizációs hiánybetegségnek jeleit észleli előszőr, amelyet legyengült szervezetünk életerő tartaléka már nem képes kellőképpen kompenzálni, ellensúlyozni.

Szerencsére a természet még mindig olyan jó hozzánk, hogy őrzi a számunkra szükséges anyagokat, de vajon meddig tud még minket kiszolgálni?

A manna-rax hosszan csíráztatott biominőségű ősgabonából és gyógynövényekből készül, ami sokat segíthetne táplálkozásunk minőségének javításában.


MEGOSZTÁS