2017-06-23

A Vízöntő-kori új Imák és a "Kozmikus Szövetségi Csillag” hatása az ember energetikai mezőire

Alexej Garass a múltban gyógyító, jelenleg pedig a Szeklitova Larisza Alekszandrovna és Sztrelnikova Ludmila Leonovna által kapott Új Tudás/Ismeret terjesztője. Aki különféle egyéni kísérletekkel bizonyítja az Új Információk, a Vízöntő-kori új Kozmikus Imák és a "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulett vízre és az emberi aurára való hatásait.

Például a Kozmikus Törvények alapján szerkesztett Új Kozmikus Imák hatását az ember aurájára.

Az Új Kozmikus imák és a "Kozmikus Szövetségi Csillag" desztillált vízre való hatása 600 km távolságból.

A kísérleti vízpróbák eredményei előtte és utána készített fényképekkel vannak alátámasztva. A képek mikroszkóp alatt készültek.

A "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulett hatása a vízre. Az összes kísérleti vízpróba Németország laboratóriumaiban készült. Ezen kívül más fényképekkel is alátámasztásra kerül a Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila által kapott Új Tudás fontossága.

Mi is valójában a "Kozmikus Szövetségi Csillag"? Hogyan fejti ki a hatását? Hogyan történik az amulett feltöltésének-beavatásának a folyamata? Létezik-e különbség a bizonyos speciális módszerrel feltöltött-beavatott "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulett és a feltöltéssel-beavatással nem rendelkező amulett között?


MEGOSZTÁS